Winkelcentrum Ackershof
Winkelcentrum AckershofWinkelcentrum AckershofWinkelcentrum AckershofWinkelcentrum AckershofWinkelcentrum Ackershof

Evenementen

25
Nov
Intocht Sinterklaas

Sinterklaas komt met groot gevolg naar Pijnacker. We gaan er weer een heerlijk programma van maken net zoals ieder jaar. Om 11.00 uur komt Sint en zijn gevolg aan bij het station van de Randstadrail waar hij wordt ontvangen. Daarna volgt een korte rondrit naar het Raadhuisplein waar om ongeveer 12.00 uur het buitenprogramma begint. Kijk voor meer informatie op www.sintinpijnacker.nl.

2
Dec
Zwarte Pietenband

We zijn er in geslaagd één van de beste Zwarte Pietenbands van Nederland naar Pijnacker te halen. Twintig Zwarte Pieten gaan de pannen van het dak spelen. Ze lopen binnen en buiten. De aankomst is om 12:00 uur en ze spelen tot 16:00 uur met af en toe natuurlijk wel een rustmoment.

16
Dec
Kerstmarkt

Op het Raadhuisplein en aan het Emmapark worden 60 versierde en verlichte marktkramen neergezet. De Kerstmarkt duurt van 10.00 tot 18.00 uur. Rondom de Kerstmarkt wordt van alles georganiseerd. Het Kersttreintje en de ballonnen Kerstvrouw zijn heel leuk voor de kinderen. Er is veel muziek: een Swing Dixieland Sneeuwpoppenband, een muzikale sneeuwpop en een Dickens Christmas Band. Heel verrassend is ook de Snowglobe waar u een leuke foto kunt laten maken.

17
Dec
Koopzondag en Santa Run

Eén dag na de kerstmarkt zijn veel winkels al weer open van 12:00 tot 17:00 uur.  Bij Albert Heijn kunt u natuurlijk al vanaf 10:00 uur terecht. De Rotary organiseert deze dag weer de Santa Run. Vijfhonderd Kerstmannen gaan lopen voor goede doelen er is dus ook veel te beleven op het plein.

24
Dec
Koop zondag en een zoen van de kerstvrouwtjes

Eén dag voor de Kerst zijn veel winkels van 12:00 tot 17:00 open. Albert Heijn is al vanaf 10:00 uur open en wellicht gaan sommige andere foodwinkels ook eerder open. The Brassbells brengen Kerstmuziek ten gehore en u ontvanget uit de hand van een lief kerstvrouwtje een heerlijk winterse zoen.

 

Ackershof Pijnacker

Twitter

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van onze evenementen, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.


Aanmelden   Afmelden

Nieuwsbrief archief

  2013 Ondernemersvereniging Ackershof. All rights reserved.