Winkelcentrum Ackershof
Winkelcentrum AckershofWinkelcentrum AckershofWinkelcentrum AckershofWinkelcentrum AckershofWinkelcentrum Ackershof

Evenementen

5
Mei
Een taart voor Moederdag

Eén week voor moederdag kunnen er tussen 12:00 en 16:00 uur kaarten worden ingevuld bij een opvallende stand in Winkelcentrum Ackershof. Op de kaarten kunt u schrijven wie uw moeder is en waarom zij een heerlijke taart verdient. Kinderen kunnen natuurlijk ook hun moeder opgeven. In totaal zijn er 50 taarten beschikbaar.

12
Mei
Uitreiking van de taarten voor Moederdag

De zaterdag voor Moederdag kunnen 50 winnaars een heerlijke taart afhalen bij een mooi verzorgde stand met hostessen. De moeders die een taart gewonnen hebben worden op de hoogte gebracht en kunnen tussen 14:00 en 15:00 uur hun taart komen ophalen.

19
Mei
Vroege Vogel Actie

Een actie die al jaren een groot succes is. Op de zaterdag voor Pinksteren gaan de winkels al om 8:00 uur open. Tot 10:00 uur zijn er in heel veel winkels spetterende aanbiedingen. De Blaasbalgen uit Leidschendam spelen natuurlijk weer de pannen van het dak. 

 

AanbiedingenBekijk alle aanbiedingen

Vitaminstore Pijnacker: SUPER FOODS

Grote sortering SuperFoods, SuperFruits, SuperSeeds enz Specialist in goji bessen, white mulberry, chia zaden. Rauwe cacao als bonen, nibs of poeder. En natuurlijk een ruime keus in kokos olie.

Albert Heijn: Uw Persoonlijke supermarkt

Kom binnen en laat u verrassen door ons geheel vernieuwde vers assortiment. Koop ook eens onze kwalitatieve goede en lekkere BASIC producten. Uit onderzoek van de levensmiddelenkrant 15% goedkoper dan de LIDL.

Hunkemoller: Verhuisd

Wij zijn verhuisd!!!! Kom je shoppen in onze mooie nieuwe winkel? We zitten nu schuin tegenover slagerij Opstal... tot snel!

SNS Oostland: SNS RenteChecker

De rente staat historisch laag. Betaal je niet te veel rente voor je hypotheek? Waar je hypotheek nu ook loopt, check in 1 minuut of je niet te veel rente betaalt. Beantwoord 5 vragen en bekijk hoeveel je mogelijk kunt besparen.

Ackershof Pijnacker

Twitter

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van onze evenementen, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.


Aanmelden   Afmelden

Nieuwsbrief archief

  2013 Ondernemersvereniging Ackershof. All rights reserved.