Winkelcentrum Ackershof
Winkelcentrum AckershofWinkelcentrum AckershofWinkelcentrum AckershofWinkelcentrum AckershofWinkelcentrum Ackershof

Evenementen

1
Sep
Kinderrommelmarkt

Op het Raadhuisplein is deze zaterdag plek voor ongeveer 80 kinderen die hun overtollige spullen aan de man brengen. Er worden grondplaatsen uitgezet. De kinderen betalen € 1,50 voor hun plaatsje. Daarvoor krijgen ze na afloop ook nog een ijsje, als ze hun plekje netjes hebben achtergelaten. De rommelmarkt duurt van 11:00 tot 15:00 uur. Kaarten zijn vanaf nu te koop bij de ijssalon Bij ons ijs en chocolade.

22
Sep
Mode Event Paspoppen Actie

In het winkelgebied komen van 12:00 tot 16:00 uur op een roze tapijt, afgezet met paaltjes en zwarte koorden 10 paspoppen te staan met kleding van de verschillende modewinkels in het winkelcentrum. U kunt dan op een kaartje voorzien van uw gegevens aangeven welk setje u het leukst/mooist vindt. Het ingevulde kaartje kunt u in de aanwezige inleverbox deponeren.

Aan het einde van het event zullen alle stemmen geteld worden. Uit de winkel met de meeste stemmen zal een winnaar gekozen worden die op het betreffende setje gestemd heeft en die ontvangt een shoptegoed ter waarde van € 75,- te besteden bij de winkel waar het setje uitgekozen is.

 

31
Okt
Halloween Actie

Alle kinderen kunnen vandaag in Ackershof een griezelroute lopen. De griezelroute wordt uitgestippeld langs 10 winkels in Ackershof waarbij de kinderen op hun griezelroutekaart kunnen noteren bij welke winkel welke griezel op de ruit geplakt is dmv een sticker.

Als alle griezelfiguren op de etalages gevonden zijn dan kunnen de kinderen hun route kaart inleveren in de inleverbox en krijgen ze een kleinigheidje mee naar huis. Aan het einde van de dag zal er een winnaar getrokken worden die de (nader te bepalen) hoofdprijs wint.

In het winkelgebied zullen 4 griezelfiguren aanwezig zijn die de “griezelstrippenkaarten” uitdelen aan de kinderen die de route willen volgen en de kinderen op de foto zetten. De kinderen kunnen ook griezelig geschminkt worden.

 

 

AanbiedingenBekijk alle aanbiedingen

Dierenspeciaalzaak Discus Pijnacker: Spaar voor €10 korting

Met onze klantenkaart spaart u voor €10 korting. Heeft u er nog geen, vraag er dan naar in de winkel. Kijk voor een blik in onze winkel eens op Google maps 360tour.

Wereldwinkel Pijnacker: Aanbieding van de maand mei

Ontbijtproducten

€0,20 Korting per product

 

Juni

  

kruidenmolens

€0,50 Korting per product

Zie ook onze website www.wereldwinkelpijnacker.nl

Hunkemoller: Verhuisd

Wij zijn verhuisd!!!! Kom je shoppen in onze mooie nieuwe winkel? We zitten nu schuin tegenover slagerij Opstal... tot snel!

Bij ons ijs & chocolade: Dudok taarten

20% korting op ons gehele assortiment DUDOK taarten.

Ackershof Pijnacker

Twitter

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van onze evenementen, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.


Aanmelden   Afmelden

Nieuwsbrief archief

  2013 Ondernemersvereniging Ackershof. All rights reserved.