Winkelcentrum Ackershof
Winkelcentrum AckershofWinkelcentrum AckershofWinkelcentrum AckershofWinkelcentrum AckershofWinkelcentrum Ackershof

Parkeergelegenheid

Ackershof

Pijnacker beschikt over een zeer grote parkeergarage onder winkelcentrum Ackershof. Er is parkeergelegenheid voor 600 auto's. De eerste twee uur is het parkeren gratis. Daarna kost het 1,50 euro per uur. De ingang van de garage is aan de Oostlaan. Zowel vanuit Delft als vanuit Zoetermeer rijdt u zeer gemakkelijk de nieuwe ingang in. Er zijn twee uitgangen: de oude uitgang hoek Emmapark/Emmastraat en een nieuwe uitgang aan de Kerkweg.

De openingstijden zijn:
- maandag tot en met donderdagdag van 7:00 - 20:30uur
- vrijdag van 07:00 - 21:30uur
- zaterdag van 07:00 - 20:30uur
- zondag van 09:00 - 18:30uur

U kunt wel 24 uur per dag en 7 dagen in de week uitrijden. Vergeet uw parkeerticket niet uit uw auto mee te nemen. Na sluitingstijd van het winkelcentrum kunt bij de lift tegenover Blokker uw ticket scannen en in het nieuwe gedeelte bij de ingang bij Lara Mode.

  Spaerwoude Ook kunt u parkeren op parkeerterrein Spaerwoude. Een gedeelte van het parkeerterrein is blauwe zone.Van maandag tot en met zaterdag van 9:00 - 18:00 uur, op vrijdag van 9:00 - 21:00 uur en op koopzondag van 12:00 - 18:00 uur mag u op dit gedeelte maximaal één uur parkeren. Op een ander gedeelte van het terrein is het vrij parkeren. Let dus wel goed op de borden en de blauwe steentjes.
Er is ook nog een parkeerterrein in de Stationsstraat achter de winkels van Van Atten en Bruker Textiel, dit is wel  een blauwe zone. De winkels aan de Kerkweg en het Emmapark zijn van hieruit heel gemakkelijk te bereiken. Bovendien heeft Van Atten nu een ingang aan de achterzijde van zijn winkel, zodat de winkels aan het Emmapark nog makkelijker bereikbaar zijn.

 

Ackershof Pijnacker

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van onze evenementen, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.


Aanmelden   Afmelden

Nieuwsbrief archief

  2013 Ondernemersvereniging Ackershof. All rights reserved.